Over leukgehaakt

Over leukgehaakt

Van mijn moeder heb ik vroeger haken geleerd. Van wat restjes wol of katoen maakten we de mooiste dingen; pannenlappen, onderzetters of kleertjes voor de barbiepoppen. Ik zal toen een jaar of 8 geweest zijn. Daarna heb ik een hele tijd geen haaknaald meer aangeraakt. Tot een paar jaar geleden een vriendin mijn interesse weer wekte voor het haken. Het was iets uit Japan: Amigurumi! (= in het rond gehaakte beestjes ) Al rondkijkend op internet kwam ik de meest schattige beestjes tegen! Dat je dat allemaal kunt maken met een haaknaald! Dat kon ik natuurlijk ook! Ik kreeg er meteen zin in en ben na vele jaren weer fanatiek aan het haken gegaan. Haken is leuk !!

Ben je op zoek naar iets unieks, een amigurumi cadeautje of haakpatroon voor jezelf of voor een ander, dan ben je hier aan het goede adres. Kijk gerust eens rond! Op de amigurumi pagina staan verschillende gehaakte dieren, cupcakes en andere leukgehaakte dingen die je kunt bestellen. Natuurlijk kun je ook zelf aan het haken slaan. Bestel een amigurumi haakpatroon via de haakpatronen pagina.

Heb je vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van mijn vernieuwde website, vul dan contact formulier in.

1 reactie op “Over leukgehaakt”

  1. Hi Jolanda. Ik heb nu al een paar een leuk patroon bij je besteld. De patronen zijn na betaling inderdaad meteen beschikbaar via een download link in de mail. Super handig. Ook zijn de patronen duidelijk en alle is in de PDF prima te volgen. Wanneer komen er weer nieuwe patronen op?

    Groetjes Jannie

Geef een reactie